Hamis pesto medvehagymával és ruccolával recept

Hamis pesto medvehagymával és ruccolával
5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
carna

Nehézség:

Elkészítési idő:

60 perc

Megnézték:
1364

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Medvehagyma for President! Még mindig tavasz van, és a korábban már említett kirándulás alkalmával egy jó kosárra való medvehagymát szedtünk. Nekiestem a feldolgozásnak: átmostam, leszárítottam és csomagokban egyben lefagyasztottam, vagy felkaszaboltam és úgy csomagoltam, fagyasztottam, vagy hamis pestot készítettem belőle ruccolával párosítva, dúsítva.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

Hozzávalók

  • 3 csokor medvehagyma (azonos mennyiségű medvehagyma és ruccola saláta)
  • 3 csokor ruccola (azonos mennyiségű medvehagyma és ruccola saláta)
  • frissen őrölt bors
  • olívaolaj

Elkészítés

A medvehagymát és a ruccolát megmossuk, leszárítjuk. Turmixoljuk vagy ledaráljuk, és a pépet erősen megsózzuk, friss borssal bolondítjuk, majd olívaolajjal bekeverjük. Pestoállagú kell legyen. Ezt követően üvegbe töltjük, a tetejére még egy kis olívaolajat öntünk, hogy légmentesen lezárja. Hűtőben tároljuk.

Isteni ízesítő, mely használható mártásokhoz, töltelékekbe, levesekbe, salátaöntetbe vagy csak úgy magában, vajas kenyérre kenve. A színe pedig magáért beszél.

Egészségetekre!

Medvehagymát és a ruccolát megmosom, leszárítom. Turmixolom/ledarálom és a pépet erősen megsózom, friss borssal bolondítom, olívaolajjal bekeverem. Pesto állagúnak kell lennie. Ezt követően üvegbe töltöm, tetejére még kis olívaolajat öntök, hogy légmentesen lezárja. Hűtőben tárolom. Isteni ízesítő, mely használható mártásokhoz, töltelékekbe, levesekbe, salátaöntetbe, vagy csak úgy magában vajas kenyérre kenve. A színe pedig magáért beszél... Egészségetekre!


Hamis pesto medvehagymával és ruccolával recepthez kapcsolódó receptek

Hamis pesto medvehagymával és ruccolával

Hamis pesto medvehagymával és ruccolával

Medvehagyma for President! Még mindig tavasz van, és a korábban már említett kirándulás alkalmával egy jó kosárra való medvehagymát szedtünk. Nekiestem a feldolgozásnak: átmostam, leszárítottam és csomagokban egyben lefagyasztottam, vagy…

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés