Rezgős lecsó

Rezgős lecsó

Nyáron jó pár üvegre valót főztem be lecsóból, mely a hűvös, nemszeretem idő beálltával is mindig a színes nyarat, a friss zöldségeket idézi fel. Frissen sült kenyér a méltó körítése.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

A hozzávalók

  • 1 üveg házi lecsó
  • 4 db bécsi virsli
  • 1 ujjnyi füstölt kolbász
  • 8 db tojás
  • 0 kevés só
Számold ki, mennyi kalória van ebben az ételben!

Elkészítés

Az enyhén csípős házi lecsó zsírjából 1 evőkanálnyit sütőedénybe csorgatunk, a felkarikázott virslit és a füstölt kolbászt átpirítjuk rajta, majd hozzátesszük a lecsót. Amíg felforrósodik, felverjük az enyhén megsózott tojásokat, a lecsóhoz öntjük, ízlés szerinti állagúra sütjük. Lágyabbra hagyva lesz remegős.

Jó étvágyat kívánok!

Készítette és fényképezte: Nyersné Vajda Márta