Sült négysajtos spagetti recept
Beküldő: suram Nehézség: Elkészítési idő: 30 perc
Megnézték: |
Ajánlom.
- 1 csomag spagetti
- 2 dl tejszín
- 5 dkg Pannónia sajt
- 5 dkg Márvány sajt
- 5 dkg Gouda sajt
- 5 dkg Lajta sajt
- 4 dkg vaj
- só
- őrölt bors
Elkészítés
1. A sajtokat lereszeljük, és összekeverjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk. Előmelegítjük a sütőt 200 fokra.
2. A spagettit forró, sós vízben megfőzzük, leszűrjük és forrón egy mély sütőtálba tesszük. Elkeverjük rajta a vajat, ami pillanatok alatt felolvad a forró tésztán.
3. Ráöntjük a sajtos tejszínt is, és addig keverjük, míg a sajtok kissé elolvadnak, majd berakjuk a tálat néhány percre a sütőbe, épp csak hogy a teteje egy pici színt kapjon. Forrón, petrezselyemmel, citromkarikával díszítve tálaljuk.